Ny inriktning!


Färgprofil - Inredningskonsultation

Vi har tagit ett beslut under sommaren detta år som vi är väldigt glada och förhoppningsfulla över. Vi kommer från och med nu inte längre utföra byggverksamhet och istället fokusera på Interior Design och supportverksamheter runt bygg. Vi ser tillbaka på några spännande år som byggentreprenörer och hur mycket vi lärt oss. Vilken förmån sedan att jobba med så fantastiska kunder! Inget man önskar ogjort. Det är få förunnat att älska sitt jobb på det sätt vi gör.

Det är dock viktigt att göra regelbundna utvärderingar av vad man brinner för mest och kunna fokusera på det man är bäst på så man inte sprider sig för tunt. Vi har kunnat fastställa att inredning och projektering/utformning av byggprojekt är det vi vill utveckla och detta faller även i linje med vad vi är mest passionerade för. Det är min uppfattning att man bör leva i linje med sin egen övertygelse för att må bra.

Helen Stedt


Featured Posts
Recent Posts